Sunday, December 16, 2012

Segmen : Pencarian Blogger Baru

Salam ukhuwah!
n0w ecah join pula segmen ni..
klik Banner atas 2 untuk join ok..

syarat Utama yang dikenakan..
  • Blogger yang mempunyai follower tak mencecah 1000 orang
  • Buat entry ringkas dengan letak header blog Niera dan link kan ke sini
  • Nyatakan jumlah follower semasa join segmen ini.
ok DONE!
fOLLOWER Ecah sekarang
pada: 12.01 a.m (16/12/12)
ialah: 285 orang

tarikh tutup > 31/12/12

------------------------------------------------------------
dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
jom share ur 2012 memory..
klik >> Segmen Memori 2012 terpahat di ingatan

27 comments :

nurulakmal said...

selamat berkenal-kenalan :)

Raudzah Zahari said...

Salam kenal dari segmen yang sama..dah follow sini..

Walid Ali said...

salam kenalan...dari segmen sama :D

anismasrina said...

Salam.dri segmen same..done follow,,follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

cik farah said...

Assalamua'laikum , saya dari segmen yang sama :)dah follow awak . jom singgah sini > http://storymorryfarrah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html . syukran :) Salam Ukhwah

j.e.h.a.n. said...

assalam..kita dari segmen yg sama =)
jom terjah sini http://jarikudiy.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

nasriz fardisza said...

blogwalking sini dr segmen yg sm...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Wilma Shana said...

salam perkenalan..^^! follow awak done http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

ecah said...

tq for comming.. salam suai kenal semua..
ecah dah terjah ke blog kalian..
& sila tinggalkan link untuk mudahkan ecah follow korang ye.. ^_^

Farah Annur said...

balas kunjungan...done follow sini

http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

Syaz Blackrose said...

Terima kasih sudi bw dan jengah blog saya
done follow u dear,
follow balik yer..

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/12/segmen-10-pencarian-blogger-baru.html

p/s: blog ni saya masukkan juga dlm bloglist saya jemput jenguk juga

http://aishakhirr.blogspot.com/

Mimie Najib said...

salam knjungan dari segmen yang sama.. :)

moga akan bertambah lg kenalah ecah.. :)

۩PinkyLady687۩ said...

done follow :-)

shah rieyna said...

Datang Dari Kunjungan awak :) and done follow u



http://mawarjambu.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

ecah said...

tq semua.. ecah dah follow korang semua yang tinggalkan link.. ^_^
happy blogging!

Donutchoclate said...

done follow awk...:)

http://donutchoclate.blogspot.com/

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Ecah

fatin alyaa said...

membalas kunjungan dari segmen sama..
http://www.fatinalyaa.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.htm

Aril Impian said...

datang sini dengan segmen yg sama

http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

ecah said...

thanks 4 comming..ecah dak ke blog korang & follow... salam perkenalan.. ^_^

Nurul Najihah said...

salam perkenalan yaaa :)

dr segmen yg same + done follow ur blog ~ btw nice blog lorl :))

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

ecah said...

@Nurul Najihah salam perkenalan juga .. done follow juga.. hihi.. tq..

Ieta Mat Sa'ad said...

done follow dr segmen sm :)

aisyah humaira' said...

[NEW UPDATE]
http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

teratai said...

Dtg dr segmen yg sama:)

Dunia Wilma said...

Selamat berkenalan...
Maaf, lewat balas kunjungan Ecah ^_^
Wilma dah follow Ecah ya...

http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html