Thursday, December 20, 2012

Classmate2 yang Suka buat Kek.. nyum3!

Assalamualaikum..
 Olla blogger!!
ok..post kali ni tentang classmate2 ecah di IPGKB yang sangat suka buat kek.. wah.. Cikgu Serba Boleh ni. semakin maju woo.. diorang suka buat, (ecah suka makan) hahaha... jom tengok kek-kek tip top yang diorang dah buat..(sori ecah xtahu nama kek-kek ni sangat.. tengok je k).. nyum3
ada layer bluebery kt dalam...

Cupcake


chocholate moist cheese cake brownies.
choc indulgent 1st try shaa..



AMACAM?

semua ni hobi masa lapang diorang.. ada banyak lagi pic tapi ecah upload yg ni je k.. penat tekan dah.. hehe.. dan ada yang dah ambil order dah dari diorang.. LIKE!
ecah doakan semoga diorang akan berjaya buka bakery sendiri 1 hari nanti (boleh la dapat diskaun banyak2).. jom doakan untuk diorang berjaya.. InsyaAllah.. Good Luck Gurlz.. (^_^)v

5 comments :

Nadia Johari said...

sedp gilerr..mmg laku klo dijual ni..meleh je airliur..hehe

Syaz Blackrose said...

wah.. cantiknyer kek.. sangat menarik utk dimakan. kecur air liur dah nih...
thanks follow me back dear

ecah said...

mmg sedap kek diorang ni.. skali rasa mesti nak lagi.. fuh..

Si Matatajam said...

Wah terbaiklah hobi depa semua..mmg semua berbakat buka kedai kek tu...
balas kunjungan dan folo sini..keep in touch..

ecah said...

@Si Matatajam Thanks follow.. kan.. diorang ni mmg berbakat.. jeles2.. kita tumpang makan ja la.. wt xreti..haha