Monday, December 24, 2012

BOSAN-bosan Cutiku Part 8- Jahit Manik + Labuci SIAP!

Assalamualaikum.. 
Olla .....Tangan ni gatai nak upload pulak hasil jahit manik + labuci yang berjaya disiapkan 100% minggu lepas..Alhamdulillah.. banyak lagi kena improve.. papepon untuk jahit manik ni mestilah banyak SABAR.


cuti tinggal seminggu lg, tapi baju dah xde untuk jahit manik...smua tinggal di KB..huhuhu.. 

8 comments :

Adriana said...

cantik dan kreatif

ecah said...

@Adriana hihi..tq.. ^_^

Si Matatajam said...

Cantiknya...pandai Ecah jahit manik yek...kl baju Ecah dah abis, amik baju akak plak..hi hi

Nadia Johari said...

sengkan kalo tau jahit manik..semua bju kite leh letak manik..hehee..cntik..

ecah said...

@Si Matatajam hihi..bole la jahit sikit2 yg simpel mimpel ni.. haa.. bole saje kak..hehe

ecah said...

@Nadia Johari yup..betol 2.. ni pon ecah blaja dari internet,,hehe.. ada masa boleh jahit kat semua bju kurung.. ^_^

Cinta Misteri said...

beading ni mmg perlukan kesabaran. CiM dh takde nyompat lagi nak jahit beads. Dulu slalu gak, bila ada baju yg nmpk kosong jer, trus tangan ni gatal jer nak beading. Laa ni dah sambung blajar, takde lagi dah.

Tapi serius, Ecah mmg ada talent. Bleh wat duit tau.

ecah said...

insyaAllah time2 rajin n trasa nk blajar buat la jahit2 ni..hehehe.. kna tunggu mood.. >.<