Saturday, December 22, 2012

Doodle Bride 2nd Version

Assalamualaikum.. 
Olla adik2, abang2, kakak2, pakcik2, makcik2..!! salam Petang Sabtu.. now terasa Gatai tangan nak upload doodle pengantin perempuan yang 2nd version pulak.. tak banyak beza pon dari yang DoOdle pengantin Perempuan 1st version [KLIK]..Cuma ada sikit berbeza dari warna tudung,.. sbelum ni tak nampak macam dia pakai tudung lain kan (apa yang aku cakap ni?) ahhhh... nak tahu bezanya tengok la sendiri yang 1st version dgn 2nd version tu okey!
 
warna diatas ni mungkin nampak sama tapi berbeza tau.
AmacamAny komen?
banyak lagi kena improve kan..?

*kalau ada sesiapa yang nak, boleh saja..ambillah yer...sila tinggalkan komen 
& jgn lupa credit ke blog--- http://pon2ecah.blogspot.com/ tau..
*nk request warna lain pon bole.. InsyaAllah..
ok!


5 comments :