Monday, November 28, 2011

hobi baru^^

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
OHHAIIYO GOZAIMAS (penangan tengok citer) (◡‿◡✿) 

ahaa....ecah ngah cuti skang..no book, no study..
cuma ada citer n hobi baru....yeahhhh...

nak tahu pe hobi baru ecah?
ahaaaa... ni haa..
felt craft!

Friday, November 18, 2011

boleh makan KEK x masak??

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
ahaa....boleh ke?
hehe..ofcos la bole kalu makan sejenis kek ni..
~unbaked chessecake~

nyum3..
smpena bru bis exam ni,
housemte ecah pun buat la kek ni...

camne?

Friday, November 11, 2011

~sambal daging 11/11/11~

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
adussshhh.. hari ni hari jumaat n pd tarikh yg sgt cantik..
SubhanaAllah.....11/11/11 (◡‿◡✿) 

okeh..pe ecah buat ari nie? ahaaaa...
ecah mencipta memori baru dengan==>

Wednesday, November 9, 2011

❤w0rdless wednesday #4


looking into that pic, tenggelam ke timbul ek tapak kaki 2?^^

Tuesday, November 8, 2011

exam fever? tips giler2 untuk yg malas ulangkaji!

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
adushhhh.... mood raya sudah abis..
ni mood exam pula kena on..(◡‿◡✿)

and now im sick!
EXAM FEVER

Wednesday, November 2, 2011

✿w0rdless wednesday #3

 (◡‿◡✿) p/s: sekadar perkongsian.. :kurangkan dosa, tmbahkan phala.. renung-renungkan... Zass~~

Tuesday, November 1, 2011

~Rahsia bantal & Tuannya~

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
ahak..ecah terbaca 1 entry menarik dari fb ni < TEKAN >
ianya adalah tentang bantal dan tuannya..(dah mohon share situ)
ecah share kat sini sbb ecah rse pun cam betul kena ngan tabiat ecah sendiri..
haha...lawak..(◡‿◡✿)
nk tahu rahsianya? 

1) yang suka memeluk bantal
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan bantal peluk
Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3) yang suka tidur dengan 1 bantal sahaja
Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata. ------------> wohooo....type ni paling baik!

4) yang suka meletakkan bantal di bawah kaki
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini
menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.-------> not gud not gud.. =,=" (terasa ecah)haha

5) selalu tidur tanpa bantal
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi.Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

6) tak de bantal?
kesiannya xde bantal...hahahahaa.. p kedai belilah 1! maidin nuh murah..haha. nk pinjam aku nye pon bole..nk?hehehe

_____________________________________________________________________________________________
soo itu saja...mne 1 korang punya?hahaha... baik ngaku....^^

p/s: sekadar perkongsian..
xperlu pcaya sgt, smua ni rsenya masih belum dpt dicomfirmkan betul2 ke x.. nk pcaya pn xpe...skadar suka2..hehe..
 :kurangkan dosa, tmbahkan phala.. renung-renungkan... Zass~~