Monday, December 26, 2011

~A Reas0n~

✿‧:﹎。❤Bismillahirrohmanirrohhim..❤‧:﹎。✿

Dah lama rasanya ecah tak post tentang diri ecah, perasaan ecah..(padahal xde org tengok pun kan..hehe..) xpelah.. at least ecah dpt luahkan pe yang ecah rasa.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ehem... A REASON? SEBAB?
Do i need a reason 4 something that had happen?

Myb YA & Myb x..
Biasanya:kita makan sebab kita lapar,
Kita pergi sekolah sebab?mak suruh?
Kita main game sebab? Boring..

Tp kan.. ade jugak yang xperlukan sebab..ecah banyak sangat pikir dulu:
Sebab ape la ecah jatuh haty pade someone 2.
Then sebab ape la ecah terima dia?

Tuesday, December 20, 2011

~Kenangan Zaman Budak2 yg Lahir Tahun 80/90an^^~

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 


budak2 yg lahir pd thn 80/90an, mesti ingat mase skola rendah dulu: (◡‿◡✿)



kat skola ade salesman jual buku cerita. ari ni bg list, esok mintak duit beli walaupun cerita buku tu dah tau. salesman susu pon camtu gak.


✿  kat library, budak2 mmg baca buku tp just tengok gamba je. bile ade program Nilam, sebok

Sunday, December 11, 2011

~JUAL3!!! felt craft~

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
 (jawab tuh..) 

waa... cuti2 ni, ciap jugak sikit2 felt craft yg ecah buat..
hehe..meh2 r order..
tengok2 gamba ni dulu, mne berkenan, pm me..
ID holder with plastic cover(2 protect ur id)
size i/c
price:RM 15 with riben..

~agar2 buah limau Sunquick~

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
salam 1 MALAYSIA!!(Hehe)

waa.. ecah dpt resepi baru dari kawan ecah..
lama dah dia bg..tp baru ingat.. tah betol ke tidak
hentam je masak ni!
~agar2 buah limau Sunquick~

Tuesday, December 6, 2011

my first love -TAKEN-

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
wah..tajuk.....

uwwaaaaa.... 1st love ecah dah diambil org...

ni haa....
gamba not clear.. yg merah 2 1st love yg ecah berjaya buat.. n yg oren 2 yg 2nd--dtempah utk  bf dia..hehe..

taken by my friend... order dari dia..hehe..

Monday, November 28, 2011

hobi baru^^

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
OHHAIIYO GOZAIMAS (penangan tengok citer) (◡‿◡✿) 

ahaa....ecah ngah cuti skang..no book, no study..
cuma ada citer n hobi baru....yeahhhh...

nak tahu pe hobi baru ecah?
ahaaaa... ni haa..
felt craft!

Friday, November 18, 2011

boleh makan KEK x masak??

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
ahaa....boleh ke?
hehe..ofcos la bole kalu makan sejenis kek ni..
~unbaked chessecake~

nyum3..
smpena bru bis exam ni,
housemte ecah pun buat la kek ni...

camne?

Friday, November 11, 2011

~sambal daging 11/11/11~

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
adussshhh.. hari ni hari jumaat n pd tarikh yg sgt cantik..
SubhanaAllah.....11/11/11 (◡‿◡✿) 

okeh..pe ecah buat ari nie? ahaaaa...
ecah mencipta memori baru dengan==>

Wednesday, November 9, 2011

❤w0rdless wednesday #4


looking into that pic, tenggelam ke timbul ek tapak kaki 2?^^

Tuesday, November 8, 2011

exam fever? tips giler2 untuk yg malas ulangkaji!

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
adushhhh.... mood raya sudah abis..
ni mood exam pula kena on..(◡‿◡✿)

and now im sick!
EXAM FEVER

Wednesday, November 2, 2011

✿w0rdless wednesday #3

 (◡‿◡✿) p/s: sekadar perkongsian.. :kurangkan dosa, tmbahkan phala.. renung-renungkan... Zass~~

Tuesday, November 1, 2011

~Rahsia bantal & Tuannya~

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
ahak..ecah terbaca 1 entry menarik dari fb ni < TEKAN >
ianya adalah tentang bantal dan tuannya..(dah mohon share situ)
ecah share kat sini sbb ecah rse pun cam betul kena ngan tabiat ecah sendiri..
haha...lawak..(◡‿◡✿)
nk tahu rahsianya? 

1) yang suka memeluk bantal
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan bantal peluk
Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3) yang suka tidur dengan 1 bantal sahaja
Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata. ------------> wohooo....type ni paling baik!

4) yang suka meletakkan bantal di bawah kaki
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini
menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.-------> not gud not gud.. =,=" (terasa ecah)haha

5) selalu tidur tanpa bantal
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi.Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

6) tak de bantal?
kesiannya xde bantal...hahahahaa.. p kedai belilah 1! maidin nuh murah..haha. nk pinjam aku nye pon bole..nk?hehehe

_____________________________________________________________________________________________
soo itu saja...mne 1 korang punya?hahaha... baik ngaku....^^

p/s: sekadar perkongsian..
xperlu pcaya sgt, smua ni rsenya masih belum dpt dicomfirmkan betul2 ke x.. nk pcaya pn xpe...skadar suka2..hehe..
 :kurangkan dosa, tmbahkan phala.. renung-renungkan... Zass~~

Monday, October 31, 2011

best mengandung ank bapa & cucu?

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
ehem....tiba2 je rasa terpangil untuk wat entry tentg ni..
sebabnya td ada terbaca tentang topik ni.. 
alahai!!! dunia Akhir Zaman (◡‿◡✿)
she's happy with it..
sbenarnya crita ni dah lama..sejak bulan MARCH 2011 lg.. tp rasanya ramai yg belom tahu..
pe pendapat korang semua?

katanya:
Penny is 28 and Garry is 46, and they live as a couple. She is quoted as saying: "I'm in love with Garry and desperately want his baby. But we have agreed that if my three-month scan shows a birth defect, we will terminate the pregnancy."

wohooo..... paham x? 
ish3.. dah la mengandung ank ayah (sama2 dilamun cinta)... stetement yg last 2 xboleh trima.. 
kalau diorang scan time baby 2 umur 3 bulan n ada kecacatan pd janin 2 maka diorang akan gugurkan.. 
ape ni???
__________________________________________________________________________________
1 LAGI STORY..

I'm in love with my grandson - and we're having a baby!



 p/s: sekadar perkongsian.. 
 :kurangkan dosa, tmbahkan phala.. renung-renungkan... Zass~~

~Quotes about hurt!~

Saturday, October 29, 2011

~Quotes✿~

tolong la FAHAM,,i said i don't want!!

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
(jawab tuh..) 

uhukk....ecah kena kacau lagi laa....ahh!!! stress gile smalam.. (◡‿◡✿) 
xthu camne la nak wt org 2 faham..
entry sebelum ni yg tentang "terlalu memilih?" 2 sebab dia la.

kalau before this, budak2 lain  xde pn yg cam manusia ni..
"i said i dont want and i mean it!"

siap dekat fb ecah meluahkan prasaan..haha..(masih berkias)

Thursday, October 27, 2011

terlalu Memilih?

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
 (jawab tuh..) 

wah3... topik hari nie "TERLALU MEMILIH"
lebih menjurus kepada pasangan hidup..

kadang-kadang ecah rasa ecah ni terlalu memilih (◡‿◡✿) 
hmm...
but, in my opinion:
i have the right to choose whose the "MAN"

y?
yela, kita nak hidup dengan dia bukan sehari dua, but for the rest of our life..
banyak benda kena fikir..
it's about our future.. thats why lah myb i think that i'm too "choisy" ..

what i have done to avoid a SERIUS relationship..
style ecah------------------>

Wednesday, October 26, 2011

❤w0rdless Wednesday #2

✿‧:﹎。❤keluargA bAhagia 2010❤‧:﹎。✿

✿wordless wednesday #1

tulisan pada tapak tangan.. created penuh pujuk rayu dari my friend..(◡‿◡✿)

Thursday, October 13, 2011

SMS seram dari "egen SYAITAN!"

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
SubhanAllah...


tanpa kita sedar, mesti kita juga pernah terjebak dengan SMS syaitan ni.
terutamanya bagi mereka2 yang sedang/telah/baru berCOUPLE

Hmm...kenapa? (◡‿◡✿) 

"lelaki berikan cinta untuk dptkan sex dari perempuan..pompuan beri sex untuk dptkan cinta seorang lelaki"..sama2 perbaiki diri.

Tuesday, October 11, 2011

belajaq Loghat UTAQA #2

Ok... hari ni, perkataan pertama yang kita akan belajar ialah:
QHE-NGAU

maksudnya dalam bahasa melayu standard kita ialah:
 cakar

contoh ayat loghat kedah:
kucing tu ka yang qhe-ngau hang ?


Maksudnya:
Kucing itukah yang mencakar kamu?


bersambung untuk perkataan seterusnya--------->

Monday, October 10, 2011

ViErra~KesEpian (◡‿◡✿)

✿‧:﹎❤Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
ini cubaan kali pertama ecah reka-reka ltak gamba jadi vidio..
hehe.. 

see it.. Vierra-KESEPIAN
video
Or... boleh tengok di YOU-TUBE

Sunday, October 9, 2011

~belajaq loghat UTAQA #1~

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
haaaa....meh ecah nk ajaq hampa smua bahasa orang utaqa..
bukak kelaih bahasa utaqa la pulak kat cini..
hehe..


1.Qhe-ngau = cakar
2. Se-qheyat = reda/ surut
3. Hambat = kejar
4. Pe-qhembang = tengok dgn sesungguh hati
5. Contiang = lukis / tulis tah apa-apa
6. Ligan = kejar
7. Cemuih = bosan/jemu
8. Tokak = gigit besar
9. Gey-qhek = basikal

Saturday, October 8, 2011

the lucky 100#

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
ehem...
akhirnya berjaya juga ecah kumpul follower sampai 100...
 elleh...
baru 100?

yela...ecah baru nak mula berjinak-jinak dengan dunia blog nie..smua jadi tunggang langgang lagi..
saye budak baru blajar,soo kalau salah tolong tunjukkan ok!

thankx pd smua yang sudi jadi follower ecah^^
mInEs Ernaand the lucky 100# person is mineserna89
jom tengok blog sigadis chomell nie..

Friday, October 7, 2011

sayangnya ALLAH pada PEREMPUAN ✿

Siapa kata jadi perempuan tu SENANG
Nak kena tutup sana, tutup sini. Tengok budak lelaki, pakai baju pagoda pon orang x bising. Perempuan, stoking pon kena pakai. Cuba suruh budak lelaki jadi perempuan satu hari. Komfem x tahan bertutup semua. Tapi, perempuan cool jek. Tengah panas pon boleh lagi pakai jubah, hebat kan perempuan?

Siapa kata jadi perempuan tu senang?

Tiap2 bulan, mesti ada penyakit.

Tuesday, October 4, 2011

kisah saye, awak dan dia #1

✿‧:﹎。❤ Demimu sayang❤‧:﹎。✿


Saya, awak dan dia ditakdirkan untuk bertemu di negeri kelahiran awak. Saya dan dia menjadi perantau di sini demi untuk mengejar impian masing-masing.

Saya dan awak ditadirkan untuk duduk di dalam kelas yang sama. Manakala dia berada di dalam kelas yang lain.

Walaupun dia berada di kelas lain, tp...

Sunday, October 2, 2011

I L0ve u ❤

✿‧:﹎。❤ hati kita jadi satu❤‧:﹎。✿

bila awak baru berusia 5 tahun, saya katakan i love u...
awak tanya: "apakah maksudnya?"

bila awak 15 tahun, saya katakan i love u...

Saturday, October 1, 2011

~quiet~

tenang❤ tp sunyi.. (◡‿◡✿)

bosan2 camni, edit gamba jelah...hehe..

Friday, September 30, 2011

xde sape tahu

tak da sape tahu bila aku seseorangan,
tak da sape tahu bila aku kesunyian,
tak da sape tahu bila aku kesedihan,
tak da sape tahu bila aku ada kesusahan.

tiada juga tahu bila aku marah,
tiada juga tahu bila aku gembira,
tiada juga tahu bila aku duka,
tiada juga tahu bila aku diam tak terkata.

nobody noe when i cry,
nobody noe when i must lie,
nobody noe when i need them,
nobody noe when i trust them.

sape tahu aku ada masalah?
sape tahu aku perlu bantuan?
sape tahu tak mudah mengalah?
sape tahu aku xsuka bawa masalah?

"w0i! niaga pe 2?❤

✿Salam 1 MALAYSIA✿ 

hak3.. ecah kembali berbisnEs!

stelah skian lama xaktif dlm niaga2 nie, akhirnya ecah amik kputusan untuk aktif smula..


ehem... Mniaga apa?
jual

Tuesday, September 20, 2011

Cinta Burung Pipit dan Mawar Putih

Tersebutlah kisah pada suatu hari..
seekor burung pipit telah jatuh cinta pada mawar putih.

Burung Pipit itu berusaha untuk mengungkapkan perasaan cintanya kepada Mawar Putih.
tapi..................................
Mawar Putih berkata..
"aku tidak mungkin bisa menerima cintamu kerana aku langsung tidak mengenalimu"



Walaupu begitu, Burung Pipit masih tidak berputus asa.
setiap hari, burung pipit tetap datang untuk bertemu dengan Mawar Putih.
sehinggalah tiba suatu hari...........

Monday, September 19, 2011

ujian haty ❤

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
(jawab tuh..)

Ya Allah..banyaknya ujian haty yg ecah dpt sejak dah besaq nie..
huhu,, (◡‿◡✿)


1) RASA INGIN MEMILIKI DAN DIMILIKI

Saturday, September 17, 2011

Wednesday, September 14, 2011

Hidup = Anugerah

✿‧:﹎。❤syukuri apa yang ada, hidup adalah anugerah  ❤‧:﹎。✿ 
^^
video

Friday, September 9, 2011

sebuah Kelahiran ❤

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
(jawab tuh..)
 Alhamdulillah...... (◡‿◡✿) 


seorang bayi sulung dari family ecah tlah selamat dilahirkan pada:

08/09/2011(10 syawal )
6.10 Petang
Hospital Sultanah Bahiyah, Alor Setar, Kedah


Wednesday, September 7, 2011

suami baru ecah!! ^^

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
suami? haha..
ehem3... ecah da ada lappy baru la..hehe..
jgn jelez...


Thursday, August 25, 2011

Sebuah Jawapan =)

✿‧:﹎。❤ Alhamdulillah ❤‧:﹎。✿ 

siapa cakap kalau kita sakit xde ubat?
sama dgn masalah, mesti ada penyelesaiannya..

Alhamdulillah kini ecah dah mendapat sebuah jawapan atas 
1 kekeliruan
1 kesedihan
1 persoalan
dan kini menjadi 
1 jawapan..


Saturday, August 20, 2011

Alhamdulillah.....^____^

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
syukur Alhamdulillah.. (◡‿◡✿) 


y?
cos malam nie ecah dpt penuhkan solat trawih d masjid As-Salam..

ade lg...
sbenrnya smalam ecah dah mntk maf dr smeone..
ecah maukan ktenangan..soo malam nie rase aman sikit.. Alhamdulillah..
ecah dah xarap pape sgt dh dlm hdop nie.. just want 2 b hepy..

satu benda yg ecah tahu..ecah dh yakin ngan prasaan ecah malam nie.. 
n biarlah masa yg tntukan ape yg patut ecah buat..

1 msj penentu:
Yakinlah. Allah kan ada, btapa susah or payah ingat Allah ada.Ada soalan dr my friend;kenapa grl slalu rasa sdh sepi kosong bla duduk sorg2.?jwapannya snang, cz hati sedang merindui pemilik hati untuk hadir n jaga hati 2 sebaik mungkin.so tunggulah saat itu. InsyaAllah rasa itu pergi jauh.dekatkan yg jauh, rapatkan yg dekat.

Andai itu takdirnya, ecah terima n akan cuba baiki diri ecah..

mesti korg tertanya-tanya pe maksud ecah sbenrnya kn?
hehehhehe..hanya org yg tahu je akan faham...

~rindukuuNTUKMUSelamanya~
 p/s: sekadar perkongsian.. Zass~~

Friday, August 19, 2011

AWAS! jgn terpedaya... YM bhaya..

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿

ehemmm..baru je beberapa minit lpas ecah dpt chat YM dr org xdkenali..
rse cm virus baru kot...

dia paham bhasa inggeris jaa...
ecah balas Bm, tah pape jer dia blas blik kot BI...

Friday, August 5, 2011

rAmAdHan DaTaNg LaGI

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
ehem...puasa xkorg nie?
hahak..alhamdulillah, hri nie dah 5 hri kita puasa kn...
ehem...sama2 la kita manfaatkan ramadhan kita kali nie dgn aktiviti2 yang berfaedah..
macam pesan vidio anwar hadi n kawan dia kt bawah nie la..
video

hri nie gk ade 1 lg yg ecah ingat..
5 Ogos 2011= dah 11 bulan..

Friday, July 29, 2011

GiveAway EdY : still beauty

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
jom join ecah join contest nie..
mane thu ade nasib baik..
dapat adiah 2..hehehe.. 

nie kawan ecah pnya keje r nie..
dia suh ecah try nasib..
k....

Tuesday, July 26, 2011

~semalam DALAM sejarah~

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
ada story story baru sal semalam ...
nk thu? bace k..hehe.. (◡‿◡✿) 

semalam?
bila?
semalam=hari sebelum hari ini..
Isnin, 25 Julai 2011..
semalam dalam kenangan..
semalam adalah sejarah..

kenapa?

Sunday, July 24, 2011

berTUDUNG vs TAKBertudung!

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
(jawab tuh..) 

ecah ada terbaca 1 entry terbaik r tentang someone ni yg post pasal "orang bertudung comfm ker masuk syurga..??"

& then perbahasan komen terjadi antara dua makhluk Allah ni yang menyokong dan membantah..
sape yg menang?
better u all bace k..

Friday, July 22, 2011

movie time!

✿ehemm~
sukanye ecah bile umah ada "seterimik" nie..
haha..skarang ecah dah bole tgk movie online..
xpayah susah2 nk download dh..

baru2 nie ecah tgk 2 movie malaysia..
 nie haa..

Monday, July 18, 2011

sk Sepri nogori 9!

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
haa..nk tahu tak? 
buat kedua kalinya ecah menjejakkan kaki ke bumi nogori setelah kali pertama masa form 4 dulu..
tapi kali nie ecah di SEREMBAN...

tujuan kali nie bukan sebab nak jalan2 or suka2..
but ecah n 26 org lagi ada tugas jadi fasi di sk. Sepri...
KEM KECEMERLANGAN & MOTIVASI pelajar tahun 5 dan 6..
TERBAIKKK rrrrr........... (◡‿◡✿)

kenangan terindah...
(ecah sempat belajar cakap nogori sikit2..hehe)
besttt~~

Sunday, July 17, 2011

dah 1 tahun!

✿‧:﹎。❤ genaplah 1 tahun ❤‧:﹎。✿ 
olla mr blog...
stelah bbrapa kali bertukar nama..

tup tap2.. dah 1 tahun dah usia belog ecah  nie..
kini menggunakan nama "SAY's blog" (◡‿◡✿

diharapkan lepas2 nie semakin rajin ecah berkongsi pengalaman di sini..^^


Wednesday, July 13, 2011

header baru!


amacam header baru ecah?
hahak..
cute kn?


nie sempena 2 tahun dah ecah bersama-sama dengan kengkawan di ipkb..
dlm gamba 2 ,asih blom cukup bbrapa org..
tp, walau pape pn, ecah syg diorg semua..^^

famous lar muka korg kt cini...hehhehee...
ecah jdkn header gak cos its soo cute!! =)

❤❤2nd year Aniversary!! ❤❤

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
dah 2 tahun dah...

2 tahun apew?
haha..
aniversary kitorg r....

jalan2 cari makan d BESUT

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿

Thursday, July 7, 2011

edit2 gamba jom~

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
yeah!!! umah sewa ecah dah 3 hari pasang "SETERIMIK"
haaahaa..

sng r keje ecah pasni..
ehem..
boring2 malam jmaat cmni, ecah try edit gmba..
gne "picnik" nice n mudah nk guna..

Wednesday, July 6, 2011

take my ❤

i like this song very much!


Artist : SOKO
Lirik Lagu : Soko - Take My Heart Lyrics


video

Tuesday, July 5, 2011

Kami berjaya curi keta!

hahhahaa
entry kali nie mmg knangan r...
ecah baru balik dari curi kreta nie...
hahahaaa...

sasaran kecurian

Monday, July 4, 2011

jasadku menyembah bumi

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
(jawab tuh..) 

thu x? ari nie ecah penat sgt.....huhuhu...
pg td  tme klass gerko, 
kitorg kna jog 1.2km.. 
alar....2 biasa jer..

tp, dsebabkn ecah puasa n x mkn pg tuh,
pas lbeh kurang 30 mnt lbh kot practise main tenis,
ecah smpat cakap kt kawan ecah yang ecah pening kpala..
then duniaku gelap scara tba2...

Saturday, June 25, 2011

reunion kecik2..

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
yeahh..ecah jumpa kawan2 ecah...stelah bbape bulan xbersua..adehh..
akhirnya ada la reunion kecik2 yg kami wt..
alah...jumpa kt bandar je pon..
n  sikit je yg ada...
xpelah,,len kali nk wt, akan dirangcang betol2! hahak..(◡‿◡✿) 

ni la kekawan perempuan yg hadir..

and now here i'am...hehe

kenduri kawen kakak pah..

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
cuti kt kg ari tuh,
ecah g umah member sekola menengah ecah..
ada knuri kawin kakak dia..
pas nie turn hang plak r pah..haha

ecah jumpa ngan membe2 lama..
bnyak yg dah brubah...
see it~~


kreativiti dmana saja^^

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿

Nie hasil karya budak2 SMK TUNKU PUTRA..
Semasa xtvt eksplorasi seni..


langkawi geopark

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿


25 MEI-31 JUN 2011
Waaaa....”Langkawi Here I Come!”
Ecah anak kedah..
Tp nie lar kali ptama nk p LaNgkawi..
Stelah 20 tahun penantian baru dpt pegi..
Wiehaaaaaa......
Mmg best giler ahh..

Ecah dpt pegi ni pon cos ikut serta dlm “Program Cakna Pendidikan KESAS” (PCP)
PCP d SMK Tunku Putra Langkawi.
Ok..perjalanan bermula jam 6.30 dgn bas maktb..

Saturday, June 18, 2011

pindah dah

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 

Alahai...
Serabut weyhh......
Ecah penat btul kemas2 barang ari tuh..
Almaklum r..dah kna “kick out” dr asrama..
Hahak..

Xpew2.. skang akan mula idop baru kt umah baru..
Not bad r..

Haaa.. memang gilerrr punya penat r mengemas 2.. kul 4 pagi berjga lg..
Pas2 tido..
 Bilik mmg BERSEPAH giler2 r..
Penuh dgn kotak2..
Ksian rumate ecah.. dah laa dia ada exam,, ecah lak dok buat bising dlm bilik..
Ish3... apa nk jg kn..

Ecah tertnya-tnya..asal lar banyk sgt barang ecah nie...
Banyak nk MAM!
Huhuhu...
Tgk tuh..









Dari tingkat 3 nk kna bawak turun..
Rasa memg cm kali ptama keje jd buruh paksa..
Huhuhu.. psanan utk junior len, len kali jgn kumpul barang2 dlm bilik eaa...

Huaaaaa.......BERAT n BANYAK!!!
Penat.... 

Zass~~