Monday, October 31, 2011

best mengandung ank bapa & cucu?

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
ehem....tiba2 je rasa terpangil untuk wat entry tentg ni..
sebabnya td ada terbaca tentang topik ni.. 
alahai!!! dunia Akhir Zaman (◡‿◡✿)
she's happy with it..
sbenarnya crita ni dah lama..sejak bulan MARCH 2011 lg.. tp rasanya ramai yg belom tahu..
pe pendapat korang semua?

katanya:
Penny is 28 and Garry is 46, and they live as a couple. She is quoted as saying: "I'm in love with Garry and desperately want his baby. But we have agreed that if my three-month scan shows a birth defect, we will terminate the pregnancy."

wohooo..... paham x? 
ish3.. dah la mengandung ank ayah (sama2 dilamun cinta)... stetement yg last 2 xboleh trima.. 
kalau diorang scan time baby 2 umur 3 bulan n ada kecacatan pd janin 2 maka diorang akan gugurkan.. 
ape ni???
__________________________________________________________________________________
1 LAGI STORY..

I'm in love with my grandson - and we're having a baby!



 p/s: sekadar perkongsian.. 
 :kurangkan dosa, tmbahkan phala.. renung-renungkan... Zass~~

14 comments :

Cik Azizah said...

eeeeeee giler lah! menakutkan jer..tu la dosa pahala dorang bukan tau...Nauzubillah

ecah said...

2 la pasal...tah camne nasab anak diorang 2 naty..ish3..

Himmymaru said...

Alahai ~
kalau kat Malaysia ada tak tahuuu teman nak kabo cemana aihh...

ecah said...

sbenarnya bnyak je kes sumbang mahram camni kat malaysia.. kalu serch kt google 2 macam2 crita ada.... huhuhu....macam2..

noraauliyya said...

gila diorg ni ! hadoi..

ecah said...

betol2..stuju ngn noraauliyya..

Suara Hati said...

uiikkkk??? Ade jugak mcm ne yer? dunia2....

ecah said...

suara hati,,,ade bnyak je kes camni..cuma kurang diberitakan.biasa la dunia akhir zaman..huhuhu..takuttt....

Suara Hati said...

baru tahu ne....adusshh!! Ketinggalan suda...haha

reza al-razi said...

gilo punyer org.. patut tembak je..

geum suk wei said...

ape yg nak jadi ngan dunia ni? terbalik sudah! not good! not good!

SheNn said...

EEEEEE..gilaaa ! Manusia makin pelik.huhu

iszieylyanziy said...

uish,,,pelik2,,seram la,,xnak jadi cam nie,,mintak jauh

ecah said...

sayangilah ahli keluargamu dengan cara yang sepatutnya,,. moga kita dhindarkan dr godaan2 syaitan..