Monday, December 26, 2011

~A Reas0n~

✿‧:﹎。❤Bismillahirrohmanirrohhim..❤‧:﹎。✿

Dah lama rasanya ecah tak post tentang diri ecah, perasaan ecah..(padahal xde org tengok pun kan..hehe..) xpelah.. at least ecah dpt luahkan pe yang ecah rasa.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ehem... A REASON? SEBAB?
Do i need a reason 4 something that had happen?

Myb YA & Myb x..
Biasanya:kita makan sebab kita lapar,
Kita pergi sekolah sebab?mak suruh?
Kita main game sebab? Boring..

Tp kan.. ade jugak yang xperlukan sebab..ecah banyak sangat pikir dulu:
Sebab ape la ecah jatuh haty pade someone 2.
Then sebab ape la ecah terima dia?
Sebab ape kami xdapat bertahan lama?
Sebab apa ecah rasa sakit sangat2??
AHHHHH!!!!!!!terlalu banyak SEBAB!

Now stelah beberapa lama menyepi tanpa sebab, ecah sedar sendiri..
SEBABNYA KERNA INI QADA & QADAR YANG TELAH DITETAPKAN ALLAH s.w.t

Ecah rasa dah ok sekarang, walau haty masih sayang, n teramat rindukan dia, ecah gembira cos Allah bg ecah peluang untuk rasa mencintai & dicintai.. rasa SAYANG, RINDU, MARAH, SEDIH..1001 rasa ecah dpt dgn dia.. semua ni pengalaman.. mungkin dalam seumur hidup ni, Allah bg time tu je untuk rasa bahagia camtu, pasni xde dah, at least ecah xrasa menyesal cos ecah dah rasa semua tu.. ^^

Pada DIA>>
“walau masa sangat singkat time kita bsama, banyak sangat rasa yang saya xdapat rasa slama ni saya dpt dgn awak..awak amik berat, memahami, lovely,pandai bergaul n sentiasa buat sy tersenyum n bayak lg la yg wt sy suka awak dulu.. 
 Saya suka sifat ambik berat awak 2.
Saya suka bila awak tujukan lagu2 untuk saya..
Saya suka bila  awak sedia terima saya seadanya..
Saya suka bila awak tegur saya bila saya buat sesuatu yang salah..
Saya suka bila awak sentiasa tanya ape yang saya buat..
Saya suka bila awak tolong saya bila saya perlukan pertolongan..
Saya suka bila awak cemburu..
Saya suka bila awak kejutkan saya untuk Tahajud..
Saya suka kerna awak sentiasa jd pendengar saya yang setia..
Saya suka kerna awak insan pertama yg wujud dalam haty saya..


Tp...................semua yg diatas 2 dah lama hilang.. saya xsuka pe yg jd skarang ni.. xpelah.. saya bersyukur cos awak bg saya peluang untuk rasa suka 2..

maafkan saya eaa.. hope awak sihat sentiasa n jumpa jodoh yg sesuai ngan awak...Time kasih bebanyak cos sudi bg ecah peluang ni.. hope u always happy..n harap kita bole jadi kawan baik^^ “

Papepun, EVRYTHING HAPPEN FOR A REASON.


NEXT>>MOVE ON! 

3 comments :

mizz_aainaa said...

yupp.. true. true..
everything happened for a reason..
so.. banyak2 sabar eh.. ;)

mizz_aainaa said...

yupp.. true. true..
everything happened for a reason..
so.. banyak2 sabar eh.. ;)

ecah said...

mizz_aainaa> thankx yep.. alhamdulillah masih bersabar.. insyaAllah ada yg terbaik Allah janjikan nanti...hehe