Tuesday, November 13, 2012

segmen:saya nak kenal awak..

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
(menjawab salam itu wajib tau..)
ok, tengah mood join segmen harini..
soo berkenanlah nak join 1 lagi segmen 
"segmen:saya nak kenal awak.." (◡‿◡✿) 
klick utk join
Nama Penuh: Siti Aishah Binti Ya'acob
Asal: Alor Setar, Kedah
Status: Bujang trangtangtang..hehe
Tarikh Lahir: 10 Mei 1991
Start Blogging: 2010
Matlamat Blogging: actually ecah nak buat macam diari je.. nak tulis malas, so ecah taip dalam ni..then boleh la check bila something yang penting2 2 berlaku..hehe.. then rasa best pulak..so now ecah just share je apa yang terlintas dalam kepala ni dalam blog ecah.. =D Hope dapat tambah kenalan lagi..
Aku seorang yang: simple, tegas, suka berjimat, suka aktiviti lasak, sangat pemalu, nampak tenang diluar tapi dalamannya wow! hehe.. suka baby, sangat penyayang kot.. >.< 
 Ecah juga ada buat business ON9 shop time free2.. sila la jenguk2 page ecah:
- QISS CRAFT- MUSLIMAH CORNER SHOP 

Jom JOIN!
-SM

Selamat berkenalan yer =)
_G00D LuCK!_

8 comments :

Najiah Shaharain said...

terima kasih sgt sudi joined..dan jadi kawan sy:D

Busyra Bt Takiyudin said...

slamat bersegmen.. btw kita 2 negeri.. sy pendang, kedah.. dekat ja ngan alor star.. hehe :)

Busyra Bt Takiyudin said...

*kita 1 negeri

ecah said...

Najiah> ur welcm... tq juga sudi jd kwn sy.. (^_^)v

kak Busyra> sy rasa cam kenal je kak.. SMKTM dulu kan? hihi..sy junior akak.. =)

Haziqah and atiQah said...

come from the same segmen. ^__^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

Miss Reiko said...

waahh... ada byk prsmaan la kta :)
nma lbh kurang, tmpt asal sma, thun lhir pn sma, nma pggiln pn sma ^___^

ecah said...

ok..tq.. akan melawat kalian pula pasni.. jom join segmen pertama sy juga ya..

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

miss reiko> yeke? wah... suka2.. hehe.. jarang nk jumpa org yg ada persamaan dgn sy.. >.<

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama ..
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

*sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)