Wednesday, November 14, 2012

Segmen: Grand Blogwalking

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
-hai stalker!! hihi.. xsangka ada jugak kawan2 ecah yg stalk blog ecah ni..- ^_^
salam Maal Hijrah..
u friends!
now ecah join segmen yg owesme ni!! wow(◡‿◡✿) 
*Klik banner untuk join!

SYARAT2>PASS!
LIKE+FOLLOW=DONE!
Hope dapat menang!

tujuan join?
-sudah tentu ecah nak tambah kenalan.. 
-well ecah tahu blogger-blogger ni mesti ada banyak cerita/ mklumat/ informasi-informasi yang berguna.. 
-lagipun ecah ni sangatlah tak suka baca buku..
-kalau melalui media2 elektronik ni ecah suka pulak.. 
-sbb tu la ecah suka follow ramai orang..

Harapan:
 -Hope ada yang sudi follow ecah & jadi friend ecah..
-selamat bersegmen..
-kita sama-sama follow!!

So sempena Maal Hijrah:
-Maal Hijrah merupakan hari dimana segala catatan amalan kita untuk hijrah kali ini ditutup dan di"angkat" serta diserah kepada Pencipta kita iaitu ALLAH S.W.T.. Lalu diganti dengan buku amalan yang baru..
-untuk buku amalan kita yang baru, jom doa perbaiki diri kita untuk jadi seorang yang lebih baik.. 
-sama-sama ingat mengingati kearah kebaikan..
-Kurangkan kontroversi & tingkatkan Prestasi dalam berblogging yer!
peace.. (^_^)v

_JOM BERHIJRAH! BLOG PON BOLEH.._


PEMENANG
1) Top Refrall akan mendapat wang tunai sebanyak RM30
2) Entry menarik akan mendapat hadiah misteri
3) Blog yang ringan dan cepat loading akan mendapat satu celak arab
4) Random akan mendapat 3 shawl
5) Peserta Terakhir akan mendapat header blog


-Tarikh tutup: 7/12/2012-

>>jemput semua untuk join segmen pertama ecah juga ya.. kongsi2 memori 2012 korang.. DO SUPPORT ME!<<

7 comments :

Nur Amiera said...

salam maal hijrah ..
bw dari segmen yg sama :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Solehah Shamsuddin said...

Hai, sy bw sini ye...
http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Hatimi Tahirruddin said...

selamat tahun baru dan salam kenal....dtg dari segmen yg sama...hihi

http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

UmmiAbi said...

Ummi follow & bw sini..
Salam perkenalan dari ummi..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-bw.html

Wnurdiyana said...

hai, dari segmen yg sama.
done follow awk, follow me back oke:)

http://diadynn.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

mselim3 said...

saya datang dari segmen yang sama, dah follow sini if u free follow me k.

http://mselim3.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking-by-nabila-biela.html

Ct Noraishah said...

join..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html