Tuesday, November 13, 2012

SEGMEN : GEDIK2 TAMBAH FOLLOWER

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿
 (jawab tuh..)
 tengah boring2 malam2 ni tetiba rasa gatai tangan nak BW..
then joinlah SEGMEN : GEDIK2 TAMBAH FOLLOWER ni...(◡‿◡✿)

klick  utk join yer.. =)
kenapa xsuka?
hadoi.. kenapa yer? xpandai sangat komen2 ni...hehe.. actually ecah suka jer tengok blog tu sebab ada karton cam yang shoutbox 2 comel.. ecah takpandai buat camtu..huhu..
erm.. kalu nk jugak tanya, ecah rasa ecah kurang suka dengan warna background tu kot.. pink terang sangat la... kalu tukar warna yang tak terang maybe akan lagi cantik...hehe.. and tulisan tu pun agak besar rasanya...sori komen terbanyak.. ecah suka yang tulisan kecik2.. hee.. ^_^

ecah tag:

done! GOOD LUCK!



7 comments :

dEdEQ dE wIshEs said...

GEDIK3 DTG CINI DRI SEGMEN YG SAME .. N TERUS FOLLOW ..

Haziqah and atiQah said...

come from the same segmen. ^___^

Do visit me? http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmen-gedik2-tambah-follower.html

ecah said...

ok..tq.. akan melawat kalian pula pasni.. jom join segmen pertama sy juga ya..

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Nurul Haidah said...

done follow! dtg dari segmen yg same. follow haidah balik tau! i'm wait. :D

http://aidablurr96.blogspot.com/2012/11/segmen-gedik2-tambah-follower_13.html

Engku Muzahadin said...

Singgah sini baca entri`
Sambil tu FOLLOW sekali :D
Dari segmen yang sama...
Salam Perkenalan ^_^

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-gedik2-tambah-follower.html

ecah said...

tq sudi singgah, baca & follow.. join la segmen ecah buat juga yer.. ^_^

ecah nk invite kamu join segmen pertama ecah juga.. jom kongsi Memori 2012 korang..do support me ok!

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Niena Sofea said...

\Salam kenal ..
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-gedik2-tambah-follower.html

Jom baca kisah tragis Niena kehilangan follower;
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/follower-hilang.html