Tuesday, November 13, 2012

Segmen : Ingat kita kawan selamanya :)

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
(jawab dulu salam tuh..) 
ok..today pon terasa nak join SEGMEN  (◡‿◡✿) 

syarat2 dia pon senang je..

1)follow blog http://kitabinabersama.blogspot.com/
2) buat post tajuk "Segmen : Ingat kita kawan selamanya :)"
3) letak banner dia..
4) Wajib:

Nama Saya: Siti Aishah Binti Ya'acob
Sahabat saya ramai: (tapi saya pilih yang ada gambar untuk sem ni je k.. )
- Mina, Raihan, Saidah, Alom, Mizah, Ummi, Aten, Kak Sal, Angoh, Ain, dan Qili!
✿ Gambar kenangan kami =)
gambar kenangan diatas tu time kita handle dinner Math sama2.. hehe.. banyak betol kenangan yang kita cipta sama2 kat maktab ni.. ecah harap kita akan terus jadi kawan sampai bila2.. & dalam masa 2 tahun lagi jom la kita cipta banyak lagi memori kita bersama sebelum posting.. (huhu..sedihnya rasa kalau kita dah berpisah nanti...uwwwa!!)
ingat xlagu kenangan kita yang 1st kat maktab? haha... lagu WALI BAND!-YANG (YANK)-
masa jalan2 nk balik asrama dulu kita selalu nyanyi sama2.. rndunya...
✿ kata2 akhir.. biar sebanyak mana pon suka atau duka yang kita lalui, hope sangat ukhuwah kita akan kekal buat selamanya & Ingat kita kawan selamanya :)

4) Ecah tag:

J0M JOIN! G00D LUCK!


6 comments :

• deΔr MΔRDIHΔH• said...

Wahhh . org first join ni. thanks sebab memeriahkan segmen saya! nantikan maklum balas seterusnya ia ;) Entry yang menarik gittew <3

ecah said...

hihi..tq2..sy support kamu! good luck!

krole said...

thanks for the tag wak..insyallah kalo berkesempatan krole join ye~

ecah said...

krole> ur welcm.. =)

ecah said...

jom join segmen pertama sy juga ya..
kongsi memori 2012 kalian..

http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Puteri said...

TERIMA KASIH ECAH TAG SAYA :)