Friday, October 4, 2013

Felt Photo Contest.. Pemburuan LIKE LIKE LIKE..

Assalamualaikum..
yer.. ^_^ Senyum dulu..
Olla evrybody!! ecah ada join 1 contest kat Page SUS & d Felt Product ni tau..soo nak minta jasa baik semua blogger untuk like pic craft ecah ni... mudah je, just klik gamba / link kat bawah ni, & like gambar craft ecah ni ye.. do help me.. i win, InsyaAllah ada hadiah.. =) tq..

4 comments :

Niesa said...

gudluck!hadiah dia sgt2 menarik kan?nak beli pn mahal..niesa tlg like.. :)

ecah said...

trima kasih niesa., haa,,, tula,, sbb hadiah dia tula yg buat ecah berminat sgt2.. try luck je ni.. =)
tq 4 da like.. ^_^

Lilis Diana said...

salam cikgu...saya ada post mohon share lagu muzikal upin dan ipin di youtube,mungkin cikgu agak sibuk dan tidak berkesempatan untuk membalas pesanan itu,jadi saya ingin berkongsi lagu2 yg ada dalam teater tersebut beserta skripnya sekali.jika cikgu tidak keberatan,saya juga ingin membuat persembahan tersebut bersama anak-anak tabika saya.mohon share cikgu dengan izin. email saya lilisdiana84@gmail.com

ecah said...

@Lilis Dianamaafkan saya ya. setelah perbincangan dibuat bersama crew teater kami dan pemilik minus1 tersebut, kami memutuskan untuk tidak menjual atau memberi kepada mana-mana pihak luar muzik2 tersebut atas faktor hak cipta. maaf