Friday, January 20, 2012

nk MSJ FREE n bole kumpul koinz? camne?

✿‧:﹎。❤ Assalamualaikum ❤‧:﹎。✿ 
(jawab tuh..)
ahaaaaa..kalu pasal free, cepat je eaa..hehe(◡‿◡✿)

pd pengguna2 celcom UNTUNGLA..
sbenrnya daa lama kot tp ecah sendiri baru tahu dlm minggu lepas..(lambat)

sal ape?

NO KOLONY..
kita boleh antar msj pd kawan2 kita yg join no kolony ni free je..xperlu bayar pape..
daftar free, then dia bagi lak koinz 500 PERCUMA untuk kita msj awal.. 

pastu tiap kali kita call org lain, akan ada penambahan koinz..untungla sesape yg rajin bergayut 2..hehe..
skarang ni pun kalu ecah nk msj kawan2 ecah yg ada no kolony ni, ecah send je kat situ utk bgtau kalau kelas takde n soo on..

korang pon boleh join..
mula2... taip dekat msj KON & hantar ke 25333

pastu korang akan dapat msj..bace n ikut la arahan yg dia nk..
rasenya lepas tu dia akan suruh korang daftar nickname kot.. 
nk tahu lebih lanjut, bace kt pge rasmi  KOLONY OK..^^

Jom join ramai2..JIMAT3..
 p/s: sekadar perkongsian.. :kurangkan dosa, tmbahkan phala.. renung-renungkan... Zass~~

3 comments :

Nana Liyana said...

uishh cm best je.. nti nk tgk2 gk la.. nk jimat2.. elaun x kuar lg ni.. pnat ah topup blk2// hihi ;)

ecah said...

heee.. best2.. buat la.. jimat tau.. nk antar msj cuma guna nicknme yg kawan2 dalam kolony 2 je.. ^^

Niena Sofea said...

Niena tag kamu disini .. =)

http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/candid-photo-giveaway.html